UPDATE: Gokschandaal OHL: spoedberaad met spelers en bestuur
Redactie
| 76 reacties

OHL zit middenin de degradatiestrijd in een gokschandaal verwikkeld

UPDATE: Gokschandaal OHL: spoedberaad met spelers en bestuur
Foto: © photonews

OH Leuven verkeert in volle degradatiestrijd met nog drie speeldagen te gaan. Maar alsof dat nog niet genoeg is, houdt een heus gokschandaal de club momenteel in haar greep.

UPDATE: OHL blijft niet bij de pakken zitten. De club organiseerde een spoedberaad op vrijdagavond. Dat weet HLN. Daarbij was het volledige bestuur en alle spelers. In tegenstelling tot de eerdere berichtgeving waren ook Reynaud en Riou daarbij.

Zo wordt aanvoerder Romain Reynaud verdacht van te gokken op de wedstrijden van OHL. Een lid van de technische staf bracht Emilio Ferrera daarvan op de hoogte, aldus Sport/Voetbalmagazine. Het nieuws komt niet toevallig nu naar buiten. De Leuvenaars gingen zaterdag in Moeskroen ondanks een 0-1-voorsprong toch nog ten onder (3-1).

Doelman Rudy Riou zag er bij de tegentreffers niet te best uit. Hij werd net als Reynaud al ondervraagd door de club. Ook de politie is op de hoogte gebracht. OHL vroeg inmiddels aan de Europese voetbalbond UEFA om enkele duels van dit seizoen te screenen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties