VIDEO: "Onbegrijpelijk dat Heylen op de plek van Najar stond, er is een scoutingsprobleem bij Anderlecht"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 15 reacties
VIDEO: "Onbegrijpelijk dat Heylen op de plek van Najar stond, er is een scoutingsprobleem bij Anderlecht"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wat weinigen verwachtten, gebeurde toch. Na de nederlaag bij Waasland-Beveren ging RSC Anderlecht ook in Moeskroen kopje onder. Hernan Losada hekelt de winterse transferpolitiek van Anderlecht.

Doordat Andy Najar tijdens de op opwarming uitviel met een kuitblessure, moest Michaël Heylen de Hondurees depanneren op de rechtsachter. Van winteraankoop Galhardo - die aanpassingsproblemen wegens de taal kent - was geen spoor.

"Dat wisten ze toch op voorhand?", vraagt Losada zich af. "Na één wedstrijd voldoet hij al niet meer. Het is overigens onbegrijpelijk voor een club als Anderlecht dat Heylen, als niet-rechtsachter, daar toch moest spelen. Er is een scoutingsprobleem in Anderlecht."

De titel is verder weg dan ooit, maar afschrijven kunnen we Anderlecht niet doen

Hernan Losada

De kloof met Club Brugge bedraagt inmiddels 9 punten. "Zelfs met de halvering van de punten is die groot. In de play-offs kan natuurlijk veel gebeuren. Ook teams die vierde en vijfde stonden, deden in het verleden toch nog mee."

"Of ik Anderlecht in staat zie eens een reeks neer te zetten? Zeker, waarom niet. De titel is verder weg dan ooit, maar afschrijven kunnen we Anderlecht niet doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties