Preud'homme en Club Brugge zijn scherprechter: "Club zou zes weken geleden ook willen winnen op OH Leuven"

Cédric De Volder
Cédric De Volder vanuit Brugge
| 9 reacties
Preud'homme en Club Brugge zijn scherprechter: "Club zou zes weken geleden ook willen winnen op OH Leuven"
Foto: © Photonews

Club Brugge kruipt zondag in de rol van scherprechter. De West-Vlamingen hebben nog een puntje nodig om de 'reguliere titel' te pakken, maar OH Leuven heeft dat puntje vooral nodig om het behoud veilig te stellen. "Maar we willen winnen in Leuven", aldus Michel Preud'homme.

Bob Peeters en Emilio Ferreira - de coaches van respectievelijk KVC Westerlo en OH Leuven hebben een goede band met Michel Preud'homme - moeten geen cadeautjes verwachten. Al zullen de Kemphanen vannacht beter slapen.

"We hebben zes op zes gepakt tegen Westerlo", aldus Michel Preud'homme. "Het is dus de bedoeling om dat ook tegen OH Leuven te doen. Op die manier verloopt de strijd eerlijk."

OH Leuven speelt niet als een degradatiekandidaat, maar het liep voor hen eerder in het seizoen mis

Michel Preud'homme

Vooral met Peeters heeft de Luikenaar een heel goede band. "We sturen soms berichtjes naar elkaar. Maar de voorbije dagen is dat niet gebeurd. Ik bekijk het zo. Zes weken geleden zou Club Brugge ook willen winnen op het veld van OHL. Dat is nu niet anders."

"Ik verwacht alleszins een heftige wedstrijd", glimlacht Preud'homme. "OHL is thuis aan een goede reeks bezig, hé. Ze spelen niet als een degradatiekandidaat. Maar het liep voor hen eerder in het seizoen mis."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties