Reactie Zo reageren de geëmotioneerde OHL-spelers op de zware mokerslag

Diederik Geypen
Diederik Geypen vanuit Leuven
| 22 reacties
Zo reageren de geëmotioneerde OHL-spelers op de zware mokerslag
Foto: © photonews

Een begrafenisstemming van jewelste zondagavond aan Den Dreef. Eén luttel puntje kwam OHL te kort om zich te redden. Na afloop liepen de emoties bij de Leuvenaars dan ook hoog op.

"Deze hechte groep en zijn fans verdienen dit niet", verbeet Pieter-Jan Monteyne na afloop de tranen. "Als je reeds lang veroordeeld bent, voel je de degradatie aankomen. Maar op deze manier doet de laatste plaats extra veel pijn."

Dit is het slechtste gevoel uit mijn carrière

Ei zo na zorgde Jordan Remacle nog voor de ultieme 1-1, maar Ludovic Butelle redde miraculeus. "Zij scoorden zonder kansen, terwijl wij ze lieten liggen. De keeper van Club besliste over de degradatie", sakkerde de vice-aanvoerder. "Dit is de eerste keer in mijn carrière dat ik zoiets meemaak."

John Bostock, de publiekslieveling die minutenlang werd toegezongen, liet zijn tranen de vrije loop. "Eén schamel puntje... Er waren zoveel wedstrijden waar we de redding hebben laten liggen. Dit is het slechtste gevoel uit mijn carrière. Deze mooie club verdient dit niet", trad de Engelsman Monteyne bij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties