Worden straks ook de eerste wedstrijden van de play-offs afgelast?

Timothy Collard
Timothy Collard
| 10 reacties
Worden straks ook de eerste wedstrijden van de play-offs afgelast?
Foto: © Photonews

De aanslagen in Brussel houden heel ons land – en bij uitbreiding de hele wereld – in de ban. De oefeninterland tussen België en Portugal staat op de helling en het is nog maar de vraag of de eerste wedstrijden van de play-offs (weekend van 1 april) straks zullen plaatsvinden.

Na de interlandperiode gaan de play-offs van start, maar het is niet duidelijk of alle wedstrijden zomaar zullen kunnen plaatsvinden. Door het verhoogde terreurniveau is het niet altijd eenvoudig om genoeg politiemensen op te trommelen voor bepaalde (risico)wedstrijden.

De Pro League volgt de situatie op de voet, maar nam voorlopig nog geen beslissing. “Dat zullen we na het weekend pas bepalen”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Vorige keer moesten burgemeesters beslissen

Na de aanslagen in Parijs in november kreeg de Pro League al de raad om wedstrijden af te gelasten door het verhoogde terreurniveau, maar toen deed de instantie dat niet. Toen moesten de burgemeesters van de speelsteden daarover beslissen. Zo ging de wedstrijd Lokeren-Anderlecht bijvoorbeeld niet door.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties