Vader wil Jordan Lukaku graag terug bij Anderlecht zien, maar er is één probleem

Timothy Collard
Timothy Collard
| 8 reacties
Vader wil Jordan Lukaku graag terug bij Anderlecht zien, maar er is één probleem
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jordan Lukaku staat momenteel nog op de loonlijst bij KV Oostende, maar als het van papa Roger Lukaku afhangt komt daar snel verandering in. “Een terugkeer naar Anderlecht zou goed zijn”, klinkt het. Al ligt er wel nog een groot ‘obstakel’ in de weg…

“Jordan heeft veel atletische kwaliteiten, maar hij moet heel professioneel omkaderd worden. Bij Oostende is hij een trainer tegengekomen die hem op de goeie manier weet te raken. Net zoals zoveel jongeren accepteerde Jordan bepaalde dingen niet, ook al waren ze voor zijn eigen goed bedoeld”, zegt Roger Lukaku in Het Laatste Nieuws.

“Maar hij heeft een klik gemaakt. Jordan is beginnen begrijpen welke mogelijkheden hij heeft. Hij is klaar om een volgende stap te zetten. Jordan schatte vroeger niet goed in hoe belangrijk bepaalde dingen zijn, ook buiten het veld. Hij leefde er maar een beetje op los. Maar hij heeft de knop omgedraaid, hij beseft nu dat zijn leven en zijn carrière op het spel staan.”

"Een terugkeer naar Anderlecht zou goed zijn, maar..."

Roger Lukaku

Volgens papa Lukaku is het dan ook tijd voor een stap hogerop. “Een terugkeer naar Anderlecht zou goed zijn. Er zijn mogelijkheden, maar evident is het ook niet. Jordan is bij Anderlecht vertrokken omdat Besnik Hasi niet meer van hem moest weten en Hasi is er nog altijd.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties