Twee op twee voor Yves Vanderhaeghe: "Dat is toch een pluim op mijn hoed"

Redactie
| 0 reacties
Twee op twee voor Yves Vanderhaeghe: "Dat is toch een pluim op mijn hoed"
Foto: © photonews

Yves Vanderhaeghe mag voor het tweede jaar op rij aan play-off 1 beginnen. En dat terwijl de coach van KV Oostende pas aan zijn tweede seizoen als T1 bij een club bezig is. En jawel, daar is hij fier op.

Yves Vanderhaeghe loodste vorig seizoen KV Kortrijk naar play-off 1 en deed nu hetzelfde met KV Oostende. "Het geeft me enorm veel voldoening omdat het twee keer gelukt is met twee verschillende ploegen."

"Dat is toch een pluim op mijn hoed", glimlacht Yves Vanderhaeghe op Sporza. "Het is uniek om play-off 1 te halen met ploegen als Kortrijk en Oostende. Dit seizoen leek het dan wel evident, maar na de jaarwisseling kwam de keerzijde van de medaille."

Het is uniek om play-off 1 te halen met ploegen als Kortrijk en Oostende

Yves Vanderhaeghe

De Kustboys kregen het inderdaad lastig en tuimelden van de leidersplaats naar het vierde schavotje. "We kunnen redenen gaan zoeken, maar uiteindelijk brachten we te weinig. En onze sterkhouders speelden bij hun vorige ploeg ook niet altijd."

"David Rozehnal en Gohi Bi Cyriac moesten nu opeens alles spelen. Maar dat is net het plezante aan voetbal. Soms moet je het antwoord op zo'n vragen gewoon schuldig blijven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties