Reactie Hij was hét toonbeeld van de Brugse discipline: "Enkel de ploeg is in zo'n situatie nog van tel"

Cédric De Volder
Cédric De Volder vanuit Roeselare
| 15 reacties
Hij was hét toonbeeld van de Brugse discipline: "Enkel de ploeg is in zo'n situatie nog van tel"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge won vanavond met het kleinste verschil bij KV Oostende. De leider knokte, vocht en zweette zich vanavond met een ongelooflijke grinta voorbij de troepen van Yves Vanderhaeghe. En dat met z'n tienen, zeventig minuten lang.

Het toonbeeld van de blauw-zwarte discipline: Jelle Vossen. De aanvaller stond op een eiland, maar vrat letterlijk ettelijke kilometers. "In zo'n wedstrijd telt je persoonlijke prestatie niet, hé. En de ploeg is dan van tel."

"Dit was zo'n beetje het spel dat ik in het verleden vaak gespeeld heb", vertelt Vossen. "Club Brugge is echter zo goed als altijd de dominante ploeg. Maar ik voel me wel goed als ik veel moet lopen en werken."

Ik voel me goed als ik veel moet lopen en werken

Jelle Vossen

Club Brugge nam niet alleen dé perfecte start - vier punten voorsprong op eerste achtervolger KAA Gent - maar bewees ook dat de ploeg op fysiek vlak meer dan klaar is voor play-off 1.

"Eigenlijk zat er niemand echt kapot", besluit Vossen. En dan bedenkt de spits zich. "Oké, ik had in de slotfase wel wat krampen. (lacht) Maar de coach wisselde pas in de laatste tien minuten. Dat zegt alles, hé."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties