Buffel zat ei zo na bij een absolute Europese grootmacht: "Ze belden destijds"
Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties

Thomas Buffel zat ei zo na bij een absolute Europese grootmacht: "Ze belden"

Buffel zat ei zo na bij een absolute Europese grootmacht: "Ze belden destijds"
Foto: © photonews

Thomas Buffel maakt ook op zijn 35e nog steeds het mooie weer in de Jupiler Pro League. En toch had de carrière van de Genkse sterkhouder er ook hélemaal anders kunnen uitzien.

Buffel brak destijds door bij Feyenoord en die doorbraak ging niet onopgemerkt voorbij. In het jaar dat de Nederlandse club de UEFA Cup won, was onze landgenoot één van de absolute uitblinkers.

“Dat was mijn beste jaar bij Feyenoord. Ik maakte toen 18 doelpunten. Wie dat vandaag doet, speelt morgen in de Premier League. Bij mij is dat belletje nooit gaan rinkelen. Ik zag mijn toekomst toen gewoon bij Feyenoord, dat in mijn ogen een topclub was in Europa”, klinkt het in Sport/Voetbalmagazine.

Bayern München

Toch had de carrière van Buffel ook anders kunnen verlopen… “Misschien zijn er ook dingen verzwegen toen en is er van alles achter mijn rug afgeblokt: mijn papa heeft me wel eens gezegd dat Rummenigge zich namens Bayern München had gemeld.”

“Je weet er als speler niet altijd het fijne van. Maar goed, ik ben blij dat ik nog mijn stempel heb kunnen drukken bij een hele mooie Belgische topclub”, besluit Buffel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21575 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

 Speeldag 1

Play-off 2

Nieuwste reacties