Transfergeruchten 11/06: Genk zoekt linksachter, Anderlecht zoekt coach, Anastasiou zoekt job

Redactie
| 0 reacties
Transfergeruchten 11/06: Genk zoekt linksachter, Anderlecht zoekt coach, Anastasiou zoekt job
Foto: © Photonews

Het EK in Frankrijk is intussen begonnen, maar heel wat clubteams zitten dezer dagen niet stil en maken werk van in- en uitgaande transfers. Wij zetten alle geruchten op een rijtje.

  • Blijft Javier Mascherano bij Barcelona of wordt hij de volgende vertrekker? Volgens Sport zou hij nu toch willen vertrekken. Juventus wordt alvast genoemd als kandidaat om hem over te nemen.
  • Club Brugge is op zoek naar een opvolger voor Timmy Simons en zou daarbij aan de Spaanse middenvelder Tomás Pina denken. Ook Mathieu Dossevi zou kunnen rekenen op Brugse belangstelling. Lees er hier meer over.
  • KRC Genk is op zoek naar een nieuwe linksachter na het vertrek van Tshimanga en Hamalainen. Daarbij zou het denken aan de Serviër Nemanja Antonov.
  • Yannis Anastasiou had al aangegeven dat hij wel bereid zou zijn om Anderlecht (tijdelijk) uit de nood te helpen. Intussen staat de Griek echter dicht bij een overgang naar een andere ex-club. Anastasiou zou de nieuwe topkandidaat zijn bij Roda JC nadat Fraser voor Vitesse koos.
  • En intussen bij Anderlecht? De Brusselaars zouden nu toch opnieuw aan Peter Maes denken als opvolger van Besnik Hasi.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties