Een kijkje in de Genkse voorbereiding, want... volgende week is het al money time

Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 22 reacties
Een kijkje in de Genkse voorbereiding, want... volgende week is het al money time
Foto: © Photonews

De eersteklassers zijn in volle voorbereiding op het nieuwe seizoen, maar voor KRC Genk begint voetbaljaargang 2016 - 2017 al. De eerste Europese opdracht staat immers voor de deur. Zijn de Limburgers klaar?

Volgende donderdag (veertien juli, nvdr.) neemt KRC Genk het in de voorrondes van de Europa League op tegen Rabotnicki of Buducnost. Met andere woorden: het is al meteen money time.

Want geloof ons vrij: de Limburgers beginnen niet aan de Europese voorrondes zoals aan een oefenwedstrijd. Er is vorig seizoen immers keihard gevochten om Europa in te mogen.

Hand van Peter Maes

Van onze kant: de verwachtingen zijn vrij hoog gespannen. Genk maakte in play-off 1 bij momenten indruk - de hand van Peter Maes, jawel - én op Christian Kabasele na bleef de kern intact.

Bovendien is de vervanger van de Rode Duivel - dat kan je HIER nalezen - onderweg naar de Luminus Arena. Meer zelfs: de kern kan rekenen op een terugkerende én enorm hongerige Leandro Trossard.

Bovendien kan het transfergeld van Kabasele (zes miljoen euro, nvdr.) ervoor zorgen dat er nog een extra kwaliteitsinjectie kan worden toegevoegd aan de blauw-witte kern. En dan is niet alleen Europa niet langer veilig voor de Smurfen...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties