De man om in de gaten te houden bij STVV aan het woord over: "Zijn stijf links been" en "Zo vaak mogelijk in de box komen"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 8 reacties
De man om in de gaten te houden bij STVV aan het woord over: "Zijn stijf links been" en "Zo vaak mogelijk in de box komen"
Foto: © photonews

Stef Peeters heeft zich in zijn debuutmatch voor STVV meteen laten gelden. De 24-jarige Limburger opende tegen Sporting Lokeren met enkele slimme infiltraties en liet zijn fraaie linker al enkele keren zien.

Over de vergelijking met voormalig publiekslieveling Rob Schoofs lieten we Peeters al aan het woord. (Dat leest u hier) Nu mag hij zijn eigen kwaliteiten onder het vergrootglas leggen. Waaronder die linker van hem.

Ook bij acties over rechts houdt de middenvelder vast aan zijn linkervoet. "Linksbenigen zijn meestal stijf links hé", lacht Peeters. "Omdat het vrij goed gaat met links, heb ik mijn rechtervoet zelden of nooit gebruikt. Misschien kende de tegenstander mijn linker nog niet. Dat zal de volgende weken wel veranderen, zeker?" (knipoog)

Of de dubbele cijfers er opnieuw inzitten? Dat zal wat moeilijker worden

Ook zijn scorend vermogen zal bij de Kanaries dit seizoen van pas komen. Vorig seizoen scoorde hij elf keer voor de Nederlandse tweedeklasser MVV. Zitten de dubbele cijfers er opnieuw in?

"Dat zal wat moeilijker worden omdat ik vorig jaar iets hoger speelde en men in Nederland opener voetbalt. Het is niet mijn eerste betrachting, al zal ik wel veel proberen te scoren. Ik heb een goede trap en wil zo vaak mogelijk in de box opduiken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties