"Lestienne gebruiken als voorbeeld van hoe het niet moet"

"Lestienne gebruiken als voorbeeld van hoe het niet moet"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij PSV is transparantie erg belangrijk. Ook als het gaat om minder positief nieuws van spelers: vechtpartijen, spelers die trainingen missen of niet met de bus naar huis reizen, ... Openheid is daarin belangrijk bij de Lampenclub.

“Het verhaal van Lestienne en Zoet blijft mooi. De commissaris van de politie zei ons dat er twee van onze jongens in de cel zaten, maar dat hij de namen niet mocht geven. Ik zei hem dat het van mij wél mocht”, aldus algemeen directeur Toon Gerbrands.

Toon Gerbrands: "Alsof het stil zou blijven met al die sociale media ..."

“Gooi het maar naar buiten. Alsof het stil zou blijven met al die sociale media. Zoiets lekt toch uit. Ik vroeg hem wel of hij een seintje kon geven wanneer ze vrij kwamen. We lieten hen oppikken en vroegen hen om eerlijk hun verhaal te doen.”

“Dat hebben ze gedaan”, klinkt het in Sport/Voetbalmagazine. “Daarna hebben we een persbericht gemaakt en nergens omheen gedraaid. Met die twee boeken we op dat moment geen winst meer, maar met die 28 andere spelers wel. Na de winter kon Philip dat gebruiken als voorbeeld van hoe het niet moet.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties