Fans Anderlecht zongen en dansten na 0-0 op Stayen, Weiler tempert de verwachtingen

Fans Anderlecht zongen en dansten na 0-0 op Stayen, Weiler tempert de verwachtingen
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na de 5-1 tegen KV Kortrijk waren de verwachtingen voor Anderlecht hoog gespannen, maar de 0-0 op Stayen was een kleine domper op de feestvreugde. Alhoewel: de supporters waren nog steeds bijzonder in hun nopjes, coach René Weiler wil de druk afhouden.

“We hadden het moeilijk met het veld, zeker wat betreft de snelle passing. We zijn het niet gewoon om op kunstgras te spelen, maar ik wil zeker geen excuses zoeken”, aldus de coach van Anderlecht in alle eerlijkheid.

René Weiler: "Wil niet van ontgoocheling spreken"

“0-0 was een terecht resultaat, want onze eerste helft was gewoon slecht. Maar van een ontgoocheling spreken? Dat wil ik niet. Winnen was gewoon niet mogelijk deze keer. Mensen die verwachten dat we elke keer spelen zoals tegen Kortrijk? Dat kan niet.”

“We moeten ook niet altijd zoals tegen Kortrijk spelen. Er zal ook niet elke week zoveel ruimte liggen: STVV was stevig en heeft ons in de problemen gebracht”, besloot René Weiler zijn betoog. De fans konden na de 0-0 op Stayen alvast nog lachen en zongen dat het een lieve lust was.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties