Reactie Sofiane Hanni is niet gelukkig: "Dit is geen goed punt voor Anderlecht"

Sofiane Hanni is niet gelukkig: "Dit is geen goed punt voor Anderlecht"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Net als tegen Rostov kwam Anderlecht twee keer op voorsprong, maar werd die voorsprong ook twee keer ongedaan gemaakt. En dat is iets waar Sofiane Hanni niet mee kan leven.

Na zo'n vertoning vragen we steeds de traditionele vraag: is het een gewonnen punt of twee verloren punten? Kwestie van wat leuke uitspraken los te weken. "Het is een heel slecht punt voor ons", zei de kapitein van Anderlecht. "We kwamen twee keer op voorsprong, maar zij kwamen telkens terug. We pakken dat ongelukkig doelpunt en ineens hadden we niet meer de tijd om dat recht te zetten."

Sofiane Hanni moest het duel aangaan op het middenveld.

Nochtans had Anderlecht alle troeven in handen om met de drie punten weg te gaan. "We hadden de controle over de wedstrijd, maar dat wil niet zeggen dat dit een goed resultaat is. Dit is een ontgoocheling, we wilden hier de drie punten."

We worden overal opgewacht

Sofiane Hanni

En zo lijkt het erop dat Anderlecht buitenshuis een probleem gaat krijgen. "We worden overal en door iedereen opgewacht. Onze tegenstanders zijn enorm gemotiveerd, spelen in blok en wij moeten daar fysiek op antwoorden." En dat is net het probleem. Er zit heel wat voetbal in het middenveld, maar weinig duelkracht, buiten Dendoncker. Daar moet Rene Weiler nog een remedie op vinden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties