"Als je ziet dat we jongens van 16 moeten inbrengen..."

"Als je ziet dat we jongens van 16 moeten inbrengen..."
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Olivier Deschacht stond maanden aan de kant met zijn liesblessure waaraan hij diende geopereerd te worden. Zondag vierde hij zijn eerste basisplaats van het seizoen, maar hij kwam nog even terug op die periode.

Deschacht had immers al klaar kunnen zijn bij het begin van het seizoen. "Het is de eerste keer in acht maanden dat ik zonder pijn heb gespeeld", zuchtte hij zondag.

"In januari hebben we beslist om nog wat verder te spelen en in maart dat ik nog op de bank zou zitten ten dienste van de ploeg", zegt de routinier, die eigenlijk toen al zijn operatie had kunnen laten doen.

Olivier Deschacht: "Geweldig om opnieuw op het veld te staan"

"Het was geweldig om opnieuw op het veld te staan. Op de linksachter? Ja, als de coach me daar nodig heeft, zal ik er staan", aldus de man die met jongens speelt die eigenlijk zijn zonen hadden kunnen zijn.

Al overdreef hij gisteren wel wat. "Als je ziet dat we jongens van 16 moeten inbrengen... (Doumbia en Sowah zijn reeds 18, nvdr.) De coach had weinig opties. Die jongens moeten wel nog veel bijleren, net als wij allemaal."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties