Mboyo leek deze transferzomer van de aardbol verdwenen, dit is de ex-Rode Duivel van plan

Diederik Geypen Kevin Jonckheere
Diederik Geypen en Kevin Jonckheere
| 4 reacties
Mboyo leek deze transferzomer van de aardbol verdwenen, dit is de ex-Rode Duivel van plan
Foto: © Photonews

Hoe zou het nog zijn met Ilombe Mboyo? De Belgische aanvaller waar Racing Genk drie jaar geleden nog 4 miljoen euro voor betaalde, verdween in de Zwitserse anonimiteit.

De 29-jarige Mboyo verhuisde vorige zomer naar FC Sion, maar kwam er nooit aan de bak. De situatie werd zelfs zo schrijnend, dat lokale journalisten niet langer wisten waar de gevallen Rode Duivel uithing. Een verhuis leek deze zomer in de maak, maar die kwam er niet.

Tijdens de voorbereiding werkte hij hard om er na de interlandbreak weer te staan

Zijn manager Fouad Ben Kouider blijft tegenover onze redactie geloven in een terugkeer op het hoogste niveau. "Een blessure (infectie aan het been ten gevolge van een stressfractuur, red.) hield hem het volledige seizoen aan de kant. Tijdens de deze voorbereiding werkte hij hard om er na de interlandbreak weer te staan", aldus zijn zaakwaarnemer.

En dus zit het verhaal Sion, waar Mboyo nog tot 2018 onder contract ligt, er niet helemaal op. "Pelé blijft gefocust op Sion, dat hem nog steeds als een volwaardige spits aanschouwt. Dat vertrouwen wil hij niet beschamen", besluit Ben Kouider.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties