Ze mogen hem eigenlijk nog bedanken: Hasi hielp Anderlecht aan beste aanwinst tot nu toe

Timothy Collard
Timothy Collard
| 49 reacties
Ze mogen hem eigenlijk nog bedanken: Hasi hielp Anderlecht aan beste aanwinst tot nu toe

RSC Anderlecht zat niet stil tijdens de zomerse transfermercato. Paars-wit zag heel wat jongens vertrekken, en daarnaast doken er heel wat nieuwe gezichten op in het oefencentrum te Neerpede. Één van die nieuwelingen maakte meteen een goede indruk: Sofiane Hanni.

Anderlecht legde Hanni reeds aan het einde van de vorige voetbaljaargang vast. De absolute draaischijf van KV Mechelen had er een fantastisch seizoen opzitten Achter de Kazerne en Anderlecht speelde het kortst op de bal om Hanni te strikken.

Een transfer die ze in het Constant Vanden Stockstadion mede te danken hebben aan… Besnik Hasi. Ervan uitgaande dat hij mogelijk in Brussel zou blijven werken, wilde Hasi  Hanni er heel graag bij hebben. Het bestuur van paars-wit twijfelde niet en ging dan ook voluit voor de Algerijn.

Bedankt Besnik of bedankt bestuur?

Anderlecht hoefde niet eens zo heel diep in de buidel tasten om de transfer van Hanni rond te krijgen. Iets meer dan 2 miljoen euro. Bedankt Besnik… of bedankt bestuur om op dat moment zo kort op de bal te spelen?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties