Preud'homme heeft goed nieuws over Izquierdo, Gedoz, Bolingoli én Pina

Timothy Collard
Timothy Collard
| 9 reacties
Preud'homme heeft goed nieuws over Izquierdo, Gedoz, Bolingoli én Pina
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Waasland-Beveren en Club Brugge trappen vanavond de zesde speeldag in de Jupiler Pro League op gang. Beide ploegen hebben nood aan een overwinning. Waasland-Beveren won nog niet, terwijl ook de fans van Club een beetje op hun honger bleven zitten.

Waasland-Beveren kende de nodige pech tijdens de eerste wedstijden van het seizoen en dat resulteerde in een magere 2 op 15. Te weinig, en daar hopen de troepen van Stijn Vreven zo snel mogelijk verandering in te brengen.

Gano is terug

Vreven mist thuis tegen Club de geschorste Ibrahima Seck, terwijl François Marquet nog niet volledig hersteld is van zijn blessure. Zinho Gano zit na zijn kwetsuur voor het eerst weer in de selectie.

Club Brugge van zijn kant wil vertrouwen tanken met het oog op de eerste wedstrijd in de groepsfase van de Champions League tegen Leicester City. “Het is belangrijk dat we ons focussen op deze match, die misschien wel nóg belangrijker is dan de match tegen Leicester.”

Izquierdo, Bolingoli, Gedoz en Pina

Goed nieuws voor blauw-zwart, want José Izquierdo, Boli Bolingoli, Felipe Gedoz én Tomas Pina zijn fit en zitten in de wedstrijdselectie. “Joske en Boli zijn fit, maar misschien zijn ze nog niet klaar om 90 minuten te spelen. Dat valt nog af te wachten.”

“Pina speelde dan weer een volledige match tegen Willem II. Hij is fit en het gaat de goede kant met hem uit. Nu is het enkel nog wachten op de juiste wedstrijd om hem te brengen”, besloot Preud’homme.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties