Westerlo neemt beslissing: Peeters ligt buiten

Westerlo neemt beslissing: Peeters ligt buiten
Foto: © photonews

We hebben zonet het nieuws gekregen dat Bob Peeters ontslagen is. De coach van Westerlo kon op de openingsspeeldag één punt pakken tegen Standard, maar sindsdien werd er vijf matchen op rij verloren. Het nieuwe bestuur nam vandaag de beslissing om hem op de keien te zetten.

Bij Westerlo sloeg de paniek wat toe, zeker na de zeperd die ze afgelopen weekend kregen van KV Kortrijk. "De vernieuwde raad van bestuur van KVC Westerlo heeft besloten om de samenwerking met Bob Peeters te beëindigen", klinkt het. "De toenemende druk op het nieuwe project en de belangrijke wedstrijden in het vooruitzicht noopten de club tot deze maatregel."

Westerlo wil punten pakken in de komende wedstrijden en zag dat blijkbaar met Peeters niet meer gebeuren. "KVC Westerlo hoopt hiermee de terugkerende negatieve sportieve resultaten om te buigen in positieve resultaten om zo in veiliger vaarwater te belanden. KVC Westerlo wenst trainer Bob Peeters te bedanken voor de onverdroten inzet en de zeer professionele samenwerking en wenst hem alle succes toe in de toekomst."

Peeters wist het ook niet goed meer...

Mircea Rednic?

Wie de nieuwe coach wordt van de Kemphanen is nog niet geweten. Mircea Rednic kondigde verleden week aan dat hij naar België zou komen, maar wij hadden verwacht dat het Moeskroen zou worden. Daar spraken ze echter hun vertrouwen uit in Glen De Boeck. Zou het kunnen dat hij naar Het Kuipje afzakt?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties