Sterkhouder KV Kortrijk terug uit blessure en klaar voor dé derby: "Hiervoor wordt je voetballer"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Kortrijk
| 1 reacties
Sterkhouder KV Kortrijk terug uit blessure en klaar voor dé derby: "Hiervoor wordt je voetballer"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gertjan De Mets is na maandenlang blessureleed net op tijd terug fit voor dé wedstrijd van het jaar. Hij geeft aan dat hij helemaal klaar is voor de derby tegen Zulte Waregem.

"Ik speel hier al lang genoeg om te weten dat dit één van de meest belangrijke matchen voor heel Kortrijk is", aldus De Mets. "Het wordt een wedstrijd met alles erop en eraan", ging de middenvelder verder.

Zolang het tussen de supporters bij pesten blijft, maakt dat voetbal alleen maar mooier

"Het is belangrijk dat we daar resultaat gaan halen. Je ziet ook dat het leeft bij de supporters." Waregem werd intussen al omgedoopt tot Boeregem op de E17. "Dat is het mooie aan voetbal, als het bij elkaar een beetje pesten blijft toch."

Volledig fit

"Het zijn deze wedstrijden waarvoor je voetballer wordt." De Mets is nog maar net terug uit blessure en maakte tegen Westerlo zijn terugkeer. "Dat deed uiteraard deugd. Als je zolang niet op een voetbalveld stond, is dat logisch."

De verdedigende middenvelder is er helemaal klaar voor. "Ik had ook geen terugval én speelde deze week ook negentig minuten bij de beloften. Het duurde langer dan ik dacht, maar nu ben ik opnieuw volledig fit."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties