Ferrera haalt herinneringen op: "Mijn debuut was een nederlaag tegen ... Mechelen"
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 3 reacties

Yannick Ferrera haalt herinneringen op aan Charleroi - KV Mechelen

Ferrera haalt herinneringen op: "Mijn debuut was een nederlaag tegen ... Mechelen"

Yannick Ferrera zit tegen Charleroi voor het eerst op de bank van KV Mechelen. Veel symbolischer kan haast niet, want de coach begon ooit bij de Zebra's aan zijn trainersavontuur in eerste klasse. "En de eerste match was tegen KV Mechelen, ik weet het nog goed."

Het werd een pijnlijke nederlaag toen voor de nieuwbakkencoach van Charleroi op 26 juli 2012: "De Petter en Henkens scoorden twee keer voor Mechelen, Kaya en Milicevic voor Charleroi. Het werd 2-4, ik weet het nog heel erg goed", aldus Ferrera tegenover Het Laatste Nieuws.

Spelers zijn hongerig en willen vooruit

Een nieuwe Mechelse zege in Henegouwen zou Ferrera nu natuurlijk wél goed uitkomen. "De spelers zijn hongerig, ze willen vooruit. Mijn eerste week bij Mechelen is goed meegevallen", aldus de oefenmeester - die in die eerste week de trainingen gesloten hield om even alleen met de groep te kunnen werken.

"Charleroi draait goed, maar we zijn zeker niet nerveus of bang. We gaan naar daar met veel vertrouwen", klinkt het bij de Mechelse coach. "Momenteel is het genieten en willen we in die positieve spiraal blijven zitten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties