Makelaar respectvol én hard over Wenger: "Heeft hij de ballen wel?"

Koen Frans
Koen Frans
| 3 reacties
Makelaar respectvol én hard over Wenger: "Heeft hij de ballen wel?"
Foto: photonews

Mino Raiola rondde in de afgelopen transferperiode met de verkoop van Pogba de duurste transfer aller tijden af. Er waren naast Man United nog kapers op de kust, maar niet iedereen wou even diep in de buidel tasten.

"Je hebt grote ballen nodig om een recordtransfer af te ronden en José (Mourinho) heeft die ballen", zei Mino Raiola aan de Daily Mail. Volgens Raiola bewees United met de recordtransfersom dat de club Pogba écht wilde hebben, in tegenstelling tot anderen.

"Het is niet alleen een kwestie van geld uitgeven, het is een kwestie van zeggen 'ja, dit is mijn man'. Arsenal had ook genoeg geld, maar hebben zij de ballen? Al moet ik er wel aan toevoegen dat ik Arsène Wenger respecteer. Hij heeft een filosofie en als hij niet met grote bedragen wil werken, is dat prima voor mij", zei Raiola nog.

Met de afgeronde transfers heeft Man United laten zien dat het de grootste club van de wereld is

Real Madrid

Ook Real Madrid was volgens Raiola geïnteresseerd. "Zidane wilde Paul graag hebben, maar ik weet niet zeker of de clubleiding er ook zo over dacht", aldus Raiola.

"United heeft de wereld in de zomer laten zien dat ze niet stil willen blijven staan, maar dat ze weer de beste willen zijn. Met de afgeronde transfers hebben ze laten zien dat het de grootste club van de wereld is", klinkt het nog bij de bekendste en rijkste makelaar ter wereld.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties