Club Brugge-aanvaller spreekt over de afgelopen transferperiode en geeft toe dat de zomerse interesse hem niet koud liet

Redactie
| 1 reacties
Club Brugge-aanvaller spreekt over de afgelopen transferperiode en geeft toe dat de zomerse interesse hem niet koud liet
Foto: © photonews

De spelers van Club Brugge waren na de eerste titel in elf jaar grof wild op de transfermarkt. Ook voor de reservejongens was de belangstelling bij blauw-zwart groot.

Felipe Gedoz kon op interesse rekenen uit zijn thuisland Brazilië. Toch hielden Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert het been stijf, waardoor de vleugelaanvaller nog steeds op Jan Breydel rondloopt.

Focus op Club

"Ik heb nog nooit in mijn thuisland gespeeld. Als er dan interesse is uit Brazilië, laat je dat niet koud", geeft Gedoz toe in Het Nieuwsblad. "Maar er was nooit een concreet voorstel. Geloof me maar, mijn focus ligt volledig bij Club."

Gedoz kende een moeilijk seizoensbegin nadat hij met overgewicht aan de voorbereiding startte. (Daar leest u hier meer over) In de 1/16e finales van de beker wil de flankaanvaller zich tegen Lommel United laten zien. "Mijn doelpunt tegen Standard was een streep onder een moeilijke periode. Nu voel ik mij opnieuw beter in mijn vel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties