Zulte Waregem doet straffer dan de Rode Duivels en breekt record

Zulte Waregem doet straffer dan de Rode Duivels en breekt record
Foto: AVL

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Rode Duivels kregen ooit een volledig vrouwelijke spionkop gevuld met maar liefst 1100 vrouwelijke fans. Een Belgisch record, maar het kon altijd beter. En dus ging Zulte Waregem de uitdaging met succes aan.

1101 vrouwelijke fans, dat was het doel van Bruno Descamps, CEO van Lamett Europe. Hij wilde een deel van de nieuwe tribune gevuld zien met een spionkop van 1101 vrouwelijke supporters. Lamett zorgde overigens voor de tickets, de dames konden dus gratis naar deze wedstrijd.

Door het grote succes werden het uiteindelijk zelfs 1151 vrouwen in de spionkop vak X. Ze werden getooid in 'a touch of red' en werden letterlijk en figuurlijk opgefleurd. Francky Dury wilde vooraf aan klantenbinding doen met de vrouwen, al viel het resultaat achteraf voor de fans een klein beetje tegen.

Alhoewel: ondanks de 1-1 tegen Charleroi konden de prinsessen alsnog een feestje bouwen achteraf in vak X. Ook uren na de wedstrijd was het daar nog ambiance. Een onvergetelijke zaterdagavond voor jong en oud. Of er nog uitdagingen komen dit seizoen? Ongetwijfeld wel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties