Bongonda, Praet en spelers van Gent en Oostende maakten het bont bij Belgische U21

Redactie
| 10 reacties
Bongonda, Praet en spelers van Gent en Oostende maakten het bont bij Belgische U21
Foto: © photonews

De Belgische beloftenploeg is volgend jaar niet te bewonderen op het EK U21. De jong Rode Duivels lieten het tijdens de voorbije kwalificatiecampagne afweten, en niet alleen op het veld.

Zo weet Het Nieuwsblad dat enkele jonge internationals hun tijd bij de beloftenploeg niet al te serieus namen. Tijdens deze interlandperiode nog maakten vier spelers geen al te beste beurt bij selectieheer Johan Walem.

Daags na de match in Montenegro waren Dennis Praet en Rob Schoofs te laat toen de bus naar de training vertrok. Het ging om een ‘miscommunicatie’, omdat ze niet gezien hadden dat de training vervroegd was. Johan Walem en zijn spelers vertrokken met de bus naar het trainingsveld, Praet en Schoofs namen een taxi.

Bongonda en Dimata te laat voor ontbijt

Maar dat is niet alles. Op de dag van de thuismatch tegen Letland waren kamergenoten Theo Bongonda en Nany Dimata te laat voor het ontbijt. Beide spelers moesten ’s morgens worden wakker gebeld. Een boete of een straf volgde niet. Praet, Bongonda en Dimata verschenen tegen Letland zelfs aan de aftrap.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties