Club Brugge-verdediger weet waar het probleem ligt: "Het loopt altijd mis in de tweede helft"

Koen Frans
Koen Frans
| 6 reacties
Club Brugge-verdediger weet waar het probleem ligt: "Het loopt altijd mis in de tweede helft"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hij speelde centraal achterin erg solide naast Timmy Simons, maar ook Benoit Poulain kon een derde opeenvolgende Europese nederlaag niet vermijden. De frustratie was groot na de match tegen Porto.

De teleurstelling stond op het gezicht van Benoit Poulain te lezen. "We zijn enorm gefrustreerd. We speelden niet slecht, maar houden er geen punten aan over. Eén puntje had de pijn misschien kunnen verzachten, maar nu? Het is echt heel jammer", zei de Franse verdediger met ingetogen stem.

Er was een groot verschil tussen de eerste en de tweede helft. - Benoit Poulain

Iedereen sprak over de late penalty, maar Poulain zag andere problemen. "In de tweede helft ging het mis. De aanvallers van Porto gingen hoger spelen en wij zakten terug. We hadden beter moeten verdedigen en de ruimtes op de counter beter moeten benutten", vindt de Fransman.

"Het contrast met de eerste helft was groot. We hadden zelfs de 2-0 kunnen maken. Dan zouden we nu spreken van een perfecte avond", mijmerde Poulain. "We spelen nu nog voor de eer en de premies. We mogen écht niet met 0 punten eindigen. De doelstelling van de groep is toch minstens één zege pakken", klonk Poulain strijdvaardig.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties