Dit is ons team van de (mid-)Week!
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 21 reacties

Enkele jongens van competitieleider Zulte Waregem en meer in ons Team van de Week

Dit is ons team van de (mid-)Week!

Ook op deze midweekspeeldag stak de redactie de koppen bij elkaar om de elf beste spelers van de speeldag te belonen met een plaats in het Team van de Week.

Doel

Helemaal achterin hadden we meerdere opties. Zowel Penneteau, Thoelen als Van Crombrugge tekenden voor uitstekende prestaties, maar één doelman stak er nog meer bovenuit. Davy Roef onderscheidde zich tegen KV Mechelen met puike reddingen én een gestopte strafschop.

Verdediging

In de defensie zagen we bij Club Brugge een knalprestatie van Dion Cools. Nochtans tegen zijn voet op de linksachter. Hij wist te scoren en bekroonde zo zijn wedstrijd. Nog een back die uitstekend speelde én scoorde was Davy De fauw.

Hij kreeg ook hulp van een sterke Timothy Derijck centraal achterin bij de fiere competitieleider. Scholz stak dan weer Moses Simon in zijn achterzak bij het bezoek van Standard bij AA Gent.

Middenveld

We kiezen voor een versterkt middenveld deze speeldag, er werden dan ook heel wat robbertjes op die strook uitgevochten. Diagne toonde alvast waarom Barcelona hem enkele jaren terug weghaalde bij Eupen. Neto was de baas op het Gentse middenveld en Diandy hield de boel gesloten tegen Genk.

Daarvoor kregen we misschien wel de beste speler van deze speeldag, Ruud Vormer. De middenvelder van Club Brugge moet volgens het Brugse publiek de Gouden Schoen krijgen en zette dat kracht bij. Lerager toonde opnieuw waarom hij onmisbaar is bij Essevee.

Aanval

Voorin was Coulibaly de enige die een gesloten Gent-Standard voor eventjes kon openbreken met een krachtige kopbal. Hij was ook in het Gentse spel het ideale aanspeelpunt en kopte de bal vaak goed door richting Simon.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties