Hoofdrolspelers reageren op drie penaltygevallen in Westerlo - Zulte Waregem
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Westerlo
| 9 reacties

Lerager, Leye, Rommens en Heylen aan het woord over penaltygevallen in Westerlo - Zulte Waregem

Hoofdrolspelers reageren op drie penaltygevallen in Westerlo - Zulte Waregem
Foto: © photonews

Zulte Waregem won op bezoek bij Westerlo met 1-2. Een knappe, krappe en felbevochten overwinning werd het. Enkele penaltygevallen waren achteraf the talk of the town.

Eerst was er een lichte strafschop voor Essevee, na een contact tussen Rommens en Lerager. "Ik raak hem misschien wel, maar het was buiten de grote rechthoek denk ik. Daarna raak ik hem niet meer, dus ik denk niet dat het een elfmeter was", aldus Rommens. "Hij raakt me wel, dus ik denk strafschop. Maar ik gleed ook wat weg door de staat van het veld, het was een combinatie."

Aan de overkant claimde ook Westerlo een penalty: "Ik kopte een bal door en ik denk dat er dan iemand met de hand aan kwam", aldus Michael Heylen. "Maar het was moeilijk om te zien of het echt een elfmeter was."

En dan was er nog een fout van Mitch Apau op Mbaye Leye: "Die fase met Lerager ben ik niet zeker, maar op mij was het zeker wél een elfmeter. Hij was te laat en had me mee, dus daar is volgens mij niet veel twijfel over. Al moet ik de beelden nog wel eens bekijken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties