Anderlecht speelt het nu wel erg hard tegen Zulte Waregem: dit hoge bedrag wilde paars-wit voor één van zijn bankzitters

Redactie
| 13 reacties
Anderlecht speelt het nu wel erg hard tegen Zulte Waregem: dit hoge bedrag wilde paars-wit voor één van zijn bankzitters

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Komend weekend kruisen RSC Anderlecht en Zulte Waregem de degens. Een wedstrijd om naar uit te kijken, maar naast het veld is het iets om minder naar uit te kijken. Sinds kort is de relatie tussen beide clubs nogal gespannen.

Anderlecht verweet Zulte Waregem vaak te veel geld te vragen voor zijn spelers, terwijl de huidige leider zelf dan weer zo weinig mogelijk op tafel wil leggen als het een speler in het Constant Vanden Stockstadion wil weghalen.

Sinds de relatie tussen beide clubs een beetje vertroebeld is, speelt paars-wit het bovendien erg hard in de onderhandelingen met Zulte Waregem. Zo weet Het Nieuwsblad dat Anderlecht afgelopen zomer erg duidelijk was tegen het bestuur van de fusieclub: “Heylen is van jullie voor 1,725 miljoen.”

Heylen trok uiteindelijk naar Westerlo

Zulte Waregem, dat mede door de verbouwingen aan zijn stadion niet in staat was om dat bedrag op te hoesten, haakte af voor Heylen. De verdediger verkaste niet veel later op huurbasis naar KVC Westerlo, en dat voor véél minder geld.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties