Union houdt periodekampioen Roeselare in bedwang in eerste nationale B

Tim Bex
Tim Bex
| 6 reacties
Union houdt periodekampioen Roeselare in bedwang in eerste nationale B
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Op speeldag 16 in eerste nationale B is ook het tweede duel op een scoreloos gelijkspel geëindigd. Gisteren wisten Oud-Heverlee Leuven en Antwerp niet te scoren, vandaag eindigde Union-Roeselare ook op 0-0.

Roeselare is er niet in geslaagd om te gaan winnen op het veld van Union Saint-Gilloise. In een aardige partij wisten beide ploegen na 90 minuten niet tot scoren te komen. Opvallende statistiek: er zijn momenteel zes wedstrijden gespeeld in de tweede periode, vijf daarvan eindigden op een gelijkspel.

KSV Roeselare won vorige periode de periodetitel en is al zeker van testwedstrijden om promotie. Voor de West-Vlamingen is de tweede periode dus al wat minder belangrijk, iets wat in de resultaten te zien is. Naast het gelijkspel van vandaag, speelde Roeselare vorige week ook al 1-1 gelijk tegen Tubeke.

Morgen staan er nog twee wedstrijden op het programma in de Proximus League. Leider Lierse gaat op bezoek bij Tubeke, Cercle Brugge neemt het in eigen huis op tegen Lommel United. Benieuwd of er in die duels wel winnaars zullen zijn...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties