Dit is waarom Vercauteren (in de nabije toekomst) geen coach wordt van Anderlecht

Dit is waarom Vercauteren (in de nabije toekomst) geen coach wordt van Anderlecht
Foto: © Photonews

Het is al zover gekomen dat René Weiler nog steeds op zijn stoel zit, maar dat er al gespeculeerd wordt over nieuwe trainers. Eén naam die daarbij valt, is die van Frank Vercauteren.

Vercauteren werd onlangs ontslagen bij Samara, maar bij Anderlecht ziet hij zichzelf niet te snel meer aan de slag gaan. Vercauteren is vrij, kent het huis en heeft ervaring in het buitenland opgedaan. Het ideale profiel zou je zeggen, maar het zal er niet te snel van komen.

Bij zijn vorige passage als coach bij Anderlecht boterde het niet te best met Herman Van Holsbeeck. De twee zien dan ook geen reden om de samenwerking te hernieuwen. Zolang Van Holsbeeck manager is bij paars-wit zal Vercauteren niet terugkeren naar het oude nest.

Moeskroen en Charleroi

De vraag is dan ook of Anderlecht al een plan klaarliggen heeft in het geval het zondag tegen Moeskroen en donderdag tegen Charleroi zou verkeerd aflopen. In dat geval is het einde van Weiler immers zeer nabij, want dan is de situatie onhoudbaar geworden. Weiler heeft te horen gekregen dat hij die twee matchen best positief afsluit.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties