Cijfers bewijzen het eens te meer: Schrijvers werd danig gemist op de Freethiel

Cijfers bewijzen het eens te meer: Schrijvers werd danig gemist op de Freethiel
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

We hadden het vooraf al aangegeven: Waasland-Beveren zou Jans, Vanzo, Seck en vooral Siebe Schrijvers missen tegen Charleroi. En zo geschiedde. De Waaslanders verdienden dan wel niet te verliezen, 1 kans op 90 minuten afdwingen is wel érg weinig.

Waasland-Beveren kreeg een aantal vrije trappen op mooie plaatsen, maar Julian Michel schilderde die net iets minder precies dan Schrijvers. En ook in het veldspel ontbrak het soms net aan die goede voorzet die de Limburgse huurling soms laat zien.

De statistieken van Schrijvers zijn dan ook fenomenaal bij Waasland-Beveren, want hij heeft een voet in niet minder dan 10 van de 15 goals van de Waaslanders. En dan is het niet meer dan normaal dat hij werd gemist, net als Jans, Seck en zelfs Vanzo overigens.

“We verdienden het niet om te verliezen”, besefte ook Janevski. “Maar in de zone van de waarheid lukte het ons telkens net niet om het juiste te doen. We misten wat overtuiging in onze laatste pass of afwerking. We hadden erin moeten geloven dat we konden scoren.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties