Milicevic kijkt uit naar de clash met boezemvriend: "Ik zei hem al dat hij het héél moeilijk zou krijgen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Milicevic kijkt uit naar de clash met boezemvriend: "Ik zei hem al dat hij het héél moeilijk zou krijgen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Danijel Milicevic van AA Gent en Mijat Maric van Sporting Lokeren zijn al langer twee handen op één buik. Niet zelden spot je de boezemvrienden in één of andere koffiebar in het Gentse. Morgenavond staan ze alweer tegenover elkaar.

Net nu Mijat Maric opnieuw begint te scoren van op de strafschopstip, moeten beide teams het in één wedstrijd uitmaken wie doorgaat in de Beker van België. Kans op een strafschoppenreeks dus. Wat er ook van zij, Milicevic kijkt ernaar uit om nog maar eens tegen zijn Zwitsers-Servische vriend te voetballen.

Plagen over de telefoon

"Ik ben héél gemotiveerd", lachte Milicevic. "Ik heb hem al gebeld om hem te laten weten dat hij het héél moeilijk gaat krijgen. Gelukkig voor hen konden ze dankzij zijn doelpunt opnieuw adem happen, nu hebben ze toch al vijftien punten."

Sinds Milicevic bij AA Gent aan de slag is, stonden de twee vier keer tegenover elkaar. Mijat Maric zal enige revanchegevoelens koesteren, want hij kon nog niet winnen tegen de Bosnische international. Hij speelde twee keer gelijk en ging twee keer de boot in tegen Gent.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties