Fans W-Beveren riepen 'Wij willen Vreven terug' na de 1 op 9: "Ze zijn nog altijd verbaasd over dat ontslag"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 17 reacties
Fans W-Beveren riepen 'Wij willen Vreven terug' na de 1 op 9: "Ze zijn nog altijd verbaasd over dat ontslag"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Waasland-Beveren ging woensdag tegen KRC Genk kansloos uit de Croky Cup. De Waaslanders startten onder de nieuwe coach Cedomir Janevski met een 1 op 9 en daar wordt vooral de fan niet vrolijk van.

Zoals we gisteren in ons verslag al aanhaalden riepen de Beverse supporters na de 0-2 'Wij willen Vreven terug'. (Lees er HIER meer over) Er wacht Janevski nog een lange weg om de harten te veroveren en weer schwung in de fusieclub te krijgen.

"De fans zijn nog altijd een beetje verbaasd over dat ontslag van Vreven", geeft Siebe Schrijvers aan. "Maar daar moeten we ons over zetten. Dat is nu eenmaal voetbal. Het klopt natuurlijk dat we slechts één punt pakten in drie matchen. Maar ik ga niet zeggen dat dit aan de coach ligt."

Dat we iets te weinig brachten? Ik durf die 'iets' vervangen door 'veel' te weinig

Siebe Schrijvers

Door een gebrek aan motivatie bracht W-Beveren tegen Genk iets te weinig. "Ik durf die 'iets' vervangen door 'veel' te weinig. Ik denk dat Genk hier op zestig procent is komen winnen. We waren te plat in alle duels, waardoor het een pijnlijke avond werd. Om punten te pakken moeten we meer honger hebben."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties