Geeuw in #ANDCLU: "Met de teletijdsmachine naar de Middeleeuwen", "Cafévoetbal", "Hebben ze zitten zuipen tot 8 uur vanmorgen?"

Redactie
| 2 reacties
Geeuw in #ANDCLU: "Met de teletijdsmachine naar de Middeleeuwen", "Cafévoetbal", "Hebben ze zitten zuipen tot 8 uur vanmorgen?"
Foto: © photonews

Anderlecht en Club Brugge begonnen om 14.30 uur aan dé topper van de speeldag. Maar na een flauwe eerste helft wilde iedereen het stadion al zo'n beetje verlaten. En ook de tweede helft was niet veel beter. Een beetje een trieste wedstrijd, zeker na het sparen deze week in Europa.

"Nooit geen dreiging aanvallend van Club Brugge, Boeckx kwam niet echt in gevaar. Anderlecht heeft nog een beetje geprobeerd, maar ook daar waren te weinig kansen - op die ene save van Butelle na", was Eddy Snelders op Sporza Radio vernietigend voor de eerste helft in de topper van de speeldag.

Het moet gezegd: de eerste 45 minuten waren een serieuze ontgoocheling. De tweede helft was van zijn kant niet eens zoveel beter. "Een treurig verloop en treurig resultaat", aldus Snelders opnieuw. Enkel Dendoncker legde wat werklust aan de dag en werd daardoor geprezen. Dat de fans toch boe riepen? "Het zijn dommeriken", vond Vandenbempt.

Maar op Twitter waren de reacties na deze 'wedstrijd' erg scherp:

We sluiten af met een positieve boodschap: kijken is niet verplicht.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties