Reactie Tielemans verrast: "Mooie topper", Vossen legt pijnpunt bloot

Redactie vanuit Anderlecht
| 12 reacties
Tielemans verrast: "Mooie topper", Vossen legt pijnpunt bloot
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht - Club Brugge eindigde zoals het begon: 0-0. Echt genieten was het niet voor de neutrale toeschouwers, al zag Youri Tielemans dat toch lichtjes anders. "Het was een mooie topper." Jelle Vossen zag dan weer waaraan het lag dat er niet werd gescoord.

"Het was een goede wedstrijd van beide teams", aldus Youri Tielemans met een verrassende opmerking na de wedstrijd. "Beide ploegen hebben weinig weggeven en stonden stevig, dus ja: het was een mooie topper. Club Brugge is een goede ploeg en het ging vandaag om de details. Ik blijf erbij: qua intensiteit was dit echt wel goed."

Zelf werd Tielemans ietwat anders uitgespeeld op het veld: "Ach, dat is misschien niet mijn geliefde positie. Maar de coach heeft het zo beslist en het is aan mij om vandaar mijn werk te leveren en er het beste uit te halen voor het team."

Jelle Vossen: "Nagelaten hen pijn te doen"

Ook Jelle Vossen reageerde na Anderlecht - Club Brugge: "Het was een moeilijke wedstrijd en het was niet de meest plezante match voor mezelf. We hebben heel hard moeten werken. In de eerste helft vonden we soms de ruimte, maar hadden we het misschien beter moeten uitspelen."

"Misschien was het gelijkspel wel billijk. We wisten dat dit een geladen wedstrijd zou zijn. Beide ploegen stonden goed, met een prima organisatie. We hebben het nagelaten om hen pijn te doen in de eerste helft, maar we hebben er als een blok voor gevochten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties