Sporting Lokeren bezig aan heuse revival onder Kristinsson: "Er zijn lijntjes gezet in de kleedkamer"
Redactie
| 1 reacties

Tom De Sutter en Runar Kristinsson leggen het verschil uit voor Sporting Lokeren

Sporting Lokeren bezig aan heuse revival onder Kristinsson: "Er zijn lijntjes gezet in de kleedkamer"
Foto: © photonews

Zover is het ondertussen dus al gekomen onder Runar Kristinsson dat Sporting Lokeren al niet meer echt tevreden is met een puntje tegen leider Zulte Waregem. "Ze moeten zich geen zorgen meer maken."

“We verdienden misschien wel te winnen. Ook van het spel mogen we zeker niet ontevreden zijn. De ploeg staat er nu, we spelen goed vanuit de organisatie en iedereen gaat er 100% voor. Dat is toch wel een verschil met vroeger", beseft Tom De Sutter.

Toegegeven: Lokeren heeft er echt wel goed aan gedaan om met een nieuwe coach in zee te gaan. Er zit meer lijn in het spel, iedereen knokt voor elkaar en een aantal 'moeilijke gevallen' zijn uit de gratie gevallen. Duidelijke statements.

Ook de coach zelf is opgetogen met de manier waarop Lokeren de laatste weken speelt: "Er is geen geheim, we doen het gewoon als ploeg allemaal samen. Iedereen doet zijn best en geeft zich op het veld. Er zijn lijntjes gezet in de kleedkamer over hoe ons te gedragen. Ook onze bankzitters deden het opnieuw goed."

Ook analist Wim De Coninck was overigens duidelijk in Stadion: “Kristinsson zet Lokeren op de kaart, het is een goede trainerswissel. Lambrecht moet niet meer vrezen voor degradatie. Ze kunnen rustig naar boven kijken en gaan een rustig seizoenseinde tegemoet.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties