Foket op zijn hoede voor nieuwe confrontatie met ex-club: "Zij proberen er altijd een oorlog van te maken"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 2 reacties
Foket op zijn hoede voor nieuwe confrontatie met ex-club: "Zij proberen er altijd een oorlog van te maken"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De partij tussen Oostende en Gent was dit weekend één van de meest genietbare van de achttiende speeldag. Woensdagavond staat de confrontatie opnieuw op het programma. Thomas Foket is alvast op zijn hoede.

Hij kent KV Oostende goed. Hij speelde er immers een seizoen op uitleenbasis. "Ik heb er met Gent ook al veel gespeeld en we hebben er nog nooit een makkelijke wedstrijd gehad", aldus de vleugelspeler van AA Gent.

Ze spelen hetzelfde systeem als ons, daardoor komen we altijd man tegen man

"Ze spelen ook zowat hetzelfde systeem als ons. Daardoor komen we altijd man tegen man. Dan is het meer een oorlog en dat proberen zij er ook altijd van te maken", ging Foket verder. "Ze hebben een ploeg die ook fysiek sterk staat, dat kan wel botsen met ons."

Toch zorgde het gelijkspel van zondag voor vertrouwen in het Gentse kamp. "Als we hetzelfde niveau halen, met een tikkeltje meer geluk en efficiëntie, moet het lukken", sloot Foket af. Gent won, in het stadion van Roeselare, vorig seizoen in de play-offs nog op bezoek tegen Oostende, maar in de Versluys Arena is dat al een hele tijd geleden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties