Genk-huurling die beste match ooit speelde ontbolstert bij Cercle Brugge: "Alles kan nog in de strijd om de tweede periodetitel"
Dirk Pieters en Redactie
| 5 reacties

Paolino Bertaccini laat meer en meer van zich horen bij Cerlce Brugge

Genk-huurling die beste match ooit speelde ontbolstert bij Cercle Brugge: "Alles kan nog in de strijd om de tweede periodetitel"
Foto: © photonews

Hoewel Cercle Brugge afgelopen weekend absoluut meer verdiende tegen Lierse, bleven de West-Vlamingen met lege handen achter. (0-1) Lichtpunt was met zekerheid Paolino Bertaccini, die naar eigen zeggen zijn beste wedstrijd uit zijn carrière speelde.

De negentienjarige vleugelaanvaller wordt dit seizoen door Racing Genk uitgeleend aan Cercle. Daar moest Bertaccini zich aanvankelijk aanpassen aan de 1B-competitie. Nu komt hij er stilaan door, zo pakte hij tegen de Pallieters uit met een fantastische passeerbeweging. (zie video onderaan)

"Daar oefen ik al een lange tijd op en nu lukte het ook nog schitterend. Jammer dat de afwerking ontbrak", aldus Bertaccini die met de Vereniging, momenteel voorlaatste, nog steeds op de vierde plaats mikt.

Top 4

"We moeten dat als doel voor ogen blijven hebben. Die plek is zeker nog mogelijk. Alles kan in voetbal. Ook richting de tweede periode is voor veel ploegen alles nog mogelijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties