Ze spelen niet veel, maar de bank is wel belangrijk bij de leider: zelden gezien beeld na de bekerwedstrijd

Ze spelen niet veel, maar de bank is wel belangrijk bij de leider: zelden gezien beeld na de bekerwedstrijd
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Op veel speelminuten hoeven ze niet te rekenen, maar ook de bankzitters blijven erg belangrijk bij de leider uit de competitie. En dat is te merken aan verschillende dingen. Na de bekermatch tegen STVV viel er iets erg opvallend op.

Vijf bankzitters moesten namelijk na de bekerwedstrijd nog een halfuurtje aan de arbeid met de fysical coach van Essevee. Oulare, Naessens, Dalsgaard, doelpuntenmaker Madu en Vetokele liepen zich dus nog even serieus het pleuris op woensdagavond. Onur Kaya had de voorbije dagen wat last gehad van de maag, dus hij werd net als reservedoelman Bostyn gevrijwaard.

Het moge duidelijk zijn: Francky Dury rekent zeker nog op zijn bank dit seizoen en wil dat ze allemaal speelklaar en topfit zijn op het moment dat hij ze nodig heeft. En er wordt ook al aan de toekomst gedacht, want Essevee deed al een aanbod aan Jens Naessens om hem ook de volgende jaren vast te leggen.

Die twijfelt nog en wil zeker ook een ander aanbod overwegen, net omdat hij dit seizoen niet al te veel aan spelen toekomt. Al is en blijft hij wel een man van de streek. Gezien de overeenkomsten met enkele andere aanvallers (Vetokele, Oulare) na dit seizoen tot een einde komen, zit er misschien nog wel toekomst in Naessens.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties