Topaankoop van KV Mechelen wordt uitgefloten door eigen fans, coach Ferrera doet oproep: "Blijf hem alsjeblieft steunen"

Redactie
| 14 reacties
Topaankoop van KV Mechelen wordt uitgefloten door eigen fans, coach Ferrera doet oproep: "Blijf hem alsjeblieft steunen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na drie competitiezeges op rij mag KV Mechelen opnieuw dromen van play-off I. En toch was niet alles rozengeur en maneschijn na de 2-0 thuiszege tegen Waasland-Beveren. Topaankoop Yohan Croizet werd uitgefloten door de eigen fans.

"Yohan Croizet zit in een mindere periode", weet ook KV-trainer Yannick Ferrera. "Dat kan iedereen overkomen, maar het doet niets af van zijn kwaliteiten. Hij doet ook echt zijn best, anders zou ik hem niet selecteren en al zeker niet laten invallen", zegt hij in Gazet van Antwerpen.

"Daarom deze boodschap voor de fans: blijf Croizet alsjeblieft steunen. Wij hebben hem nodig en hij heeft jullie nodig. Het is niet gemakkelijk om uitgefloten te worden door je eigen supporters. Het is ook niet omdat een club veel geld voor je heeft betaald dat je daar maar moet tegen kunnen. Het blijven mensen", doet Ferrera een oproep aan de KV-fans. Croizet is de duurste Malinwa-speler ooit. Hij kwam deze zomer voor zo'n 615.000 euro over van OH Leuven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties