Publiekslieveling moét weg bij KV Mechelen en is te ontgoocheld om te spelen

Redactie
| 25 reacties
Publiekslieveling moét weg bij KV Mechelen en is te ontgoocheld om te spelen
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een opmerkelijk verhaal bij KV Mechelen. Eén van de publiekslievelingen bij uitstek moet de club na afloop van het huidige seizoen verlaten. KV gaat niet langer door met Xavier Chen (33), en dat nieuws kwam ontzettend hard aan bij de speler.

Chen heeft beslist om voorlopig niet meer in actie te komen dit seizoen. Dat meldt Het Nieuwsblad. KV Mechelen licht de optie in zijn contract niet, terwijl er in januari nog een mondeling akkoord over een contractverlenging was.

Yannick Ferrera neemt de schuld op zich. “Het was misschien een fout van mij om destijds te zeggen dat het in orde zou komen. Intussen zijn we als club daarop teruggekomen. Xavier is teleurgesteld en dat kan ik ook begrijpen. Maar hopelijk wil hij straks toch nog in actie komen” stelt de coach bij de krant.

Meubelstuk bij KV Mechelen

Chen traint voorlopig wel nog mee met de A-kern van Mechelen, maar in principe is hij nu aan zijn laatste weken Achter de Kazerne bezig. Chen speelde tussen 2007 en 2013 voor Mechelen. Na een periode bij het Chinese Guizhou Renhe (2013-2015), keerde de verdediger terug naar Mechelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties