Dit is ons Team van de Week!

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 7 reacties
Dit is ons Team van de Week!

Dit weekend kregen we dan eindelijk de start van play-off 1. Zowel in play-off 1 als in play-off 2 kregen we intense wedstrijden. Maar liefst twee spelers van 1B haalden het Team van de Week.

Doel

In doel was Nicolas Penneteau van Charleroi outstanding, maar hij had pech dat op zondag ene Lovre Kalinic besloot een wereldpartij te spelen. Hij hield Club Brugge van drie gemaakte goals en zorgde zo voor de Gentse zege.

Verdediging

Achterin kiezen we voor een drietal. Met stip op nummer één staat daar Vincent Vandiepenbeeck. De centrale verdediger van Union stak Osaguona een hele wedstrijd in zijn broekzak én scoorde een pracht van een kopbal.

Hij wordt geflankeerd door Castagne en Obradovic. Die eerste was één van de exponenten van een geweldig voetballend Racing Genk, aan de linkerkant was Obradovic dé motor van Anderlecht. Wat een match.

Middenveld

Op een dichtbevolkt middenveld krijgen we Trebel die de lijnen uitzette bij Anderlecht, een heel sterke partij van de wintertransfer. Verder was Rajsel met een goal én een assist van levensbelang voor Union tegen KV Mechelen.

Misschien wel de sterkste prestatie van dit weekend kwam van Alejandro Pozuelo. De aanvallende middenvelder van Genk strooide met geweldige passes en was een lust voor het oog. Bij Oostende vrat Siani zowat het hele middenveld van Charleroi op. Wat een beest.

Aanval

Helemaal voorin tekende Moses Simon voor de prachtige openingstreffer voor AA Gent, om er daarna van op de stip 2-1 van te maken. Hij is echt helemaal terug, lijkt het. Ook Onyekuru is opnieuw opgestaan uit de doden, met twee goals zorgde hij voor een Eupens gelijkspel. Samatta genoot voorin bij Genk van het spel van zijn team én kon ook prikken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties