Succescoach in de JPL is pas aan zijn derde seizoen als T1 bezig: "Hij zal wel dromen van Anderlecht of de Rode Duivels"

Redactie
| 4 reacties
Succescoach in de JPL is pas aan zijn derde seizoen als T1 bezig: "Hij zal wel dromen van Anderlecht of de Rode Duivels"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Oostende behaalde net als vorig seizoen play-off 1 en dat is in grote mate ook de verdienste van Yves Vanderhaeghe. De oud-voetballer levert uitstekend werk met de Kustboys.

Nochtans is Vanderhaeghe pas aan zijn derde seizoen bezig als T1. Ancien bij KVO David Rozehnal voorspelt hem dan ook een grote toekomst. "Hij heeft heel veel ervaring, maar nog niet als trainer en toch behalen we met goed voetbal mooie resultaten", geeft hij aan in Sport/Voetbalmagazine.

Variatie

"En hij zorgt samen met zijn technische staf nog altijd voor veel variatie tijdens de trainingen. Ik heb al trainers meegemaakt die elke dag of elke week dezelfde oefenvormen gaven."

"Hij zal wellicht ook bepaalde dromen hebben - coach worden van Anderlecht of de nationale ploeg, bijvoorbeeld -", gelooft Rozehnal. "Het is aan hem om die te realiseren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties