Preud'homme zeer te spreken over sterkhouder: "Hij heeft nog last, maar is een doorbijter en wou absoluut weer trainen"

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Brugge
| 5 reacties
Preud'homme zeer te spreken over sterkhouder: "Hij heeft nog last, maar is een doorbijter en wou absoluut weer trainen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge gaat deze namiddag op bezoek bij Zulte Waregem. Michel Preud'homme heeft in vergelijking met de voorbije weken opnieuw wat meer opties in aanvallend opzicht. Met Jelle Vossen recupereert hij onder meer zijn topschutter.

Vossen viel tijdens de openingsmatch van play-off 1 – op het veld van KAA Gent – uit met een blessure aan de heup. De spits leek een tijdje out te zijn, maar is nu al terug beschikbaar voor de dienst. Zeer naar de zin van Michel Preud’homme, die als geen ander weet wat hij aan Vossen heeft.

“Jelle trainde deze week opnieuw. Het is iemand die kan doorbijten, hé. Al heeft hij nog altijd een beetje pijn”, aldus Preud’homme vrijdag op zijn wekelijkse persbabbel. Toch wilde Vossen koste wat het kost al opnieuw trainen. “Ja, hij wou absoluut weer trainen. Dat is Jelle."

Klaar

“Sommige spelers vragen een dag of twee extra rust, maar Jelle niet. Dat hangt natuurlijk af van persoon tot persoon. Jelle is beginnen trainen en dat was meteen op zijn Jelles: met inzet en alles erop en eraan. Hij zal klaar zijn voor de match tegen Zulte Waregem", besloot Preud'homme.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties