Reactie VIDEO: Dejaegere over keunenbillen, karpers en kappers én bijna die own-goal: "Amai, Kalinic"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Waregem
| 3 reacties
VIDEO: Dejaegere over <i>keunenbillen</i>, karpers en kappers én bijna die own-goal: "Amai, Kalinic"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Brecht Dejaegere brak dinsdagavond de vloek van de Gaverbeek. AA Gent won met 0-2, Dejaegere kreeg boegeroep bij zijn wissel. Kortom alles wat een bezoek van een voormalig Kortrijk-speler in het Regenbooogstadion met zich meebrengt.

Eindelijk kwam die zege er, voor Dejaegere aan de Gaverbeek. "Het is mijn allereerste sinds mijn profcarrière, het doet heel veel deugd." Een hartelijk welkom kreeg de voormalige Kortrijk-speler niet. "Dat boegeroep? Je hebt altijd voor- en tegenstanders die soms niet objectief zijn."

Dejaegere ging meermaals tegen de vlakte, wat de supporters ophitste. "Ik heb in de eerste helft een keunenbil gehad (trap op de zijkant van de dij, nvdr.) zoals ze dat in het West-Vlaams zeggen. Daar had ik na de rust last van, die begon op te stijven."

Ik kreeg een keunenbil, dat speelde me parten

Gent domineerde voor de rust, maar verzuimde lang om dat tweede doelpunt te maken. "Dan maak je het jezelf lastig. We hadden alles onder controle, maar namen te vaak de foute beslissingen. In de tweede helft werden ze gevaarlijker door de power van Gueye en Meïte. Met onze frivole spelers werd het moeilijk."

Karpers en kappers

Dejaegere knalde zelfs bijna in z'n eigen doel, maar Kalinic was bij de pinken. "Amai niet, ik wou de bal zelfs aan de rechterkant van het doel buiten trappen. Ik keek naar hem en ja, er kon wel een glimlach af."

Aan het eind moest hij moegestreden naar de kant. "Ik geraakte bijna niet meer vooruit door die trap." Nu wat rusten voor Anderlecht, dus. "Een beetje vissen? Waarom niet? Als het mooi weer is, is dat pure ontspanning. En naar de kapper, ja."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties