Filip Joos twijfelt over de titelstrijd tussen Anderlecht en Club Brugge: "Iedereen denkt dat, maar ik weet het toch niet"

Redactie
| 32 reacties
Filip Joos twijfelt over de titelstrijd tussen Anderlecht en Club Brugge: "Iedereen denkt dat, maar ik weet het toch niet"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Is de titelstrijd gestreden of niet? Club Brugge realiseerde een 9 op 9 en overtuigde bij Charleroi, Anderlecht wankelde tegen Zulte Waregem, maar won wel.

Volgende week staan de twee titelpretendenten tegenover elkaar op Jan Breydel. Filip Joos twijfelt wie van de twee uiteindelijk aan het langste eind zal trekken. "Ik weet nog steeds niet of Anderlecht het haalt, wat iedereen toch denkt", vertelde de voetbalcommentator in zijn maandagse analyse op Studio Brussel.

"Op Club Brugge verliezen (waardoor de kloof verkleint tot 1 punt, red.) betekent namelijk dat je zes op zes moet halen tegen Oostende en Charleroi. Langs de andere kant is het ook niet zeker dat Club Brugge nog al zijn punten pakt."

Stressvoetbal

Anderlecht liet tegen Zulte Waregem een verlamde indruk achter. "Als je gisteren al stressvoetbal speelde, dan voetbal je helemaal met het mes op de keel als het in Brugge slecht afloopt. Ik denk eerlijk gezegd dat het nog niet over is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties