'Woensdag gedegradeerd, vandaag kondigt Westerlo grootse plannen aan met mogelijk ook duidelijkheid over coach Mathijssen'

Redactie
| 12 reacties
'Woensdag gedegradeerd, vandaag kondigt Westerlo grootse plannen aan met mogelijk ook duidelijkheid over coach Mathijssen'
Foto: © photonews

Westerlo degradeerde woensdag na de beslissing van het Belgisch Arbitragehof voor de Sport uit Eerste Klasse. Donderdag roepen de Kemphanen de pers bijeen, maar niet om het alleen te hebben over het uiteindelijke verdict.

Westerlo zal het vandaag hebben over de toekomstplannen, en die liggen in Aziatische handen. Volgens Het Nieuwsblad zit de overname door Chinese investeerders eraan te komen.

De raad van bestuur van Westerlo had manager Herman WIjnants al een mandaat gegeven om een overeenkomst juridisch uit te werken. Door de licentieperikelen van Moeskroen en de onzekerheid over al dan niet degradatie was dat wat op de lange baan geschoven.

Mathijssen

Nu is die er wel, en staat de club uit de Kempen mogelijk voor grote veranderingen. Of Westerlo überhaupt doorgaat met Jacky Mathijssen is zeer de vraag. Volgens diezelfde krant slinkt de kans dat de Limburgse oefenmeester aan boord blijft.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties