Prachtafscheid Pavlovic kent keerzijde: "Had toch nog een voorstel van Kortrijk verwacht"
Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Kortrijk
| 6 reacties

Pavlovic verlaat KV Kortrijk met pijn in het hart

Prachtafscheid Pavlovic kent keerzijde: "Had toch nog een voorstel van Kortrijk verwacht"
Foto: © photonews

Nebojsa Pavlovic kreeg van KV Kortrijk een prachtig afscheid voor de spektakelwedstrijd tegen Sporting Lokeren. Hij zag plots heel wat ploegmaats en familie staan en kreeg een krop in de keel.

"Ik liep met mijn kinderen op en plots zag ik mijn dochtertje opkijken toen ze al die mensen zag", aldus Pavlovic achteraf. "Ik had dit echt niet verwacht, geweend heb ik niet, maar het scheelde echt niks", ging de Serviër nog steeds geëmotioneerd verder.

Er stonden heel wat familieleden, ex-ploegmaats en ex-coaches de kapitein op te wachten. Zo kwam er een einde aan acht seizoenen trouwe dienst. "Of ik nog verder ga voetballen? Ik ben het nog niet zeker. Maar ik ben al 36, dat is al een mooie leeftijd. Bij Kortrijk is het wel zeker gedaan."

Of ik nog ga voetballen? Ik ben al 36, ik weet het nog niet

En dat wringt toch duidelijk bij de krijger van vele oorlogen. "Ik had toch nog een voorstel van Kortrijk verwacht, in welke rol dan ook." De Serviër wil spelers gaan scouten, maar het zal niet voor Kortrijk zijn. "Dat is gedaan."

In de stad zal je hem wel nog zien. "Als je acht jaar ergens werkt is dat meer dan een deel van je leven. Dit is zoveel meer, ik ga zeker nog vaak naar mijn tweede thuis komen", aldus Pavlovic die een applausvervanging kreeg iets over het uur. "Ik was doodop, man. Ik dacht zelfs niet dat ik het zolang zou uithouden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties